Estrena de domini i traspàs a wordpressAvui es posa en marxa open-pitu amb domini propi. Així mateix, he optat per passar a utilitzar WordPress com a sistema gestor del blog. Per una banda, em sap greu, el ja ara antic, open-pitu.webcindario.com, tot el site programat de d’alt a baix i prou sistematitzat. A més, em va ajudar molt a entrar al món de la programació web. Poder, per això, he acabat fent el canvi un un domini propi.

La idea és anar passant els posts més rellevants al nou blog (de mica en mica). Així mateix, en breu miraré de fer accessible a l’antic a open-pitu.com sense debugar-lo massa… I finalment, arribarà la mort del vell en l’espai gratuït. A més, a partir d’ara, com és lògic, deixaré d’actualitzar-lo, i tot passarà a estar en aquest.

Què passa amb open-iPhone? Doncs que també es migrarà, segurament la  seva nova direcció serà: iphone.openpitu.com. Quan estigui fet ja avisaré. De manera que webcindario.com mica en mica deixarà de ser una direcció freqüent (jeje) i passarà a ser-ho la nova direcció.

Finalment dir-vos que podeu votar aquest blog als premis de blogs catalans, si us agrada no dubteu en votar per open-pitu!

Voteu open-pitu als Premis Blocs Catalunya

Tags: ,