LGDB, jocs per a Linux i 4 de destacatsDe sempre és conegut el problema de Linux i els jocs. No vull entrar en aquesta discusió, ni en comparacions entre els jocs de Windows o consoles i els del sistema operatiu lliure. Tot i així, més d’un cop he trobat alguns jocs que per passar una estona divertida, no estan gens malament. De la mà de Soft&Apps, he vist avui LGDB, que són les sigles de Linux Games DataBase, un directori de més de 900 jocs, ordenats per categories.

Hi he fet un cop d’ull ràpid i els jocs que hi he vist fan més bona pinta que els que podem trobar a PlayDeb. No he tingut temps de provar cap dels jocs que hi he vist, però us deixo amb els enllaços de tres que m’han fet bona pinta.

0 A.D. (Estratègia)

Joc d’estratègia on els gràfics fan prou bona pinta. Enllaç a 0 A.D.

SuperTuxKart

Els jocs a l’estil de MarioKart sempre estan bé. Enllaç al joc.

Greedy Car Thieves

Un joc, que tinc moltes ganes de provar, al més pur estil GTA2. Enllac a LGBD.

H-Craft Championship

Joc de carreres de naus. Enllaç.

Tags: ,

Articles relacionats

Icones de la finestra a l’esquerra a Gnome3

Arreglar “problema” de Gnome3 amb dos monitors

Gnome3 a Ubuntu 11.04

La setmana a Twitter

Xuletari de l’SVN al terminal