La setmana a Twitter



De nou, el resum setmanal del què ha estat el perfil d’@openpitu durant aquests dies.

Avaries 2.0

Avaries 2.0: “en un minut es fan set-centes mil cerques a Google, pugen 600 vídeos, més de 1.500 posts i 50 blogs nous”http://bit.ly/ritgSN

Article del diari Ara en el que s’explique una mica què passa quan alguns serveis com Twitter, Whatsapp, o senzillament no tenim 3G com actuem i què passa. Vaig destacar una frase en el tweet, que no és ben bé del què anava, el títol de l’article és: Avaries 2.0: les 5 coses que et cal saber si ets un usuari malaltís de les xarxes socials - El creixement exponencial de Twitter, Facebook o Whatsapp posa a prova les infraestructures digitals i la dependència dels usuaris al nou univers d’informació compartida

Error a Google+ en català

Curiós que a #Google+ en #català, versió móbil, hi hagi aquest tipus d’errors: http://ow.ly/i/fjQG

L’altre dia, comparant l’aplicació nativa de l’iPhone de Google+ i la versió mòbil, vaig trobar-me amb aquest error, amb el caràcter d’apòstrof. Sembla que no hagin passat un test i arreglat aquest problema. Els catalans sembla que ens estiguem acostumant a que aquests tipus d’error amb la nostra llengua, i això no pot ser.

Les 5 batalles de Microsoft

Ls cinc batalles en les que Microsoft es juga el seu futur http://feedly.com/k/pq8PXm

Interessant article de Genbeta en el que es comenten i analitzen els 5 grans fronts que té oberts Microsoft, i que del resultat dels quals depen força la companys de Bill Gates. En aquest sentit, només puc dir: Llarga vida al software lliure!

Jailbreak fins a IOS5

Com era d’esperar, no hi haurà #Jailbreak untethered fins #iOS5 http://feedly.com/k/nk8q3a

Els hackers que s’encarreguen del jailbreak, han comfirmat que es guardaran les vulnerabilitats per a la publicació de l’IOS5, per tal de poder treure al seu moment el jailbreak untethered per la nova versió de sistema operatiu.

A en Linus no li agrada Gnome3

Linus Switches to Xfce, Calls GNOME 3 an Unholy Mess! http://feedly.com/k/qqhj9J

L’opnió d’una persona com en Linus és referent i sempre cal tenir-la en compte. En aquest sentit, Gnome3 (que encara no l’he provat), està sent molt criticat per alguns i molt elevat per altres. En Linus, ja s’ha posiciónat, i ho ha fet en contra, aquí podeu llegir-ne les seves reaccions.

Stallman opina d’EyeOS

Richard Stallman & Marcelo d’Elia Branco on Cloud Computing, eyeOS - http://t.co/FWxp2md

Vïdeo en el que podem veure com Richard Stallman opina d’EyeOS. El vídeo és una mica curt i de poca qualitat, però veure com ell opina d’aquest projecte ens encoratge.

OpenJusticia

OpenJustitia y la presió del software propietari a Suïssahttp://feedly.com/k/pGYiWp

Article penjat a MuyLinux, en el que podem veure amb l’opsició que es pot trobar un govern quan comença iniciatives lliures. Serà un tema que haurem d’anar seguint, i sobretot veure com acaba.

Anonymous atacarà Facebook

Anonymous promet hackejar a Facebook el 5 de novembrehttp://feedly.com/k/mYCUcd

Com la majoria de vosaltres sabeu, el col·lectiu Anonymous ha anunciat que el dia 5 de novembre s’atacarà Facebook. Personalment cada dia m’agrada menys aquesta xarxa social, poc interessant i amb molta escombraria… A veure com evoluciona.

Symfony 2 alliberat

Symfony 2 alliberat http://feedly.com/k/oX5qaL

Nova versió alliberada del famós framework PHP. Personalment només he usat la versió anterior, la 1.4, i haig de dir que hi ha una molt bona feina a darrere. Després d’un període d’aprenentatge es torna en una feina molt còmoda treballar amb aquest framework.

Tags: , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Mozilla presenta WebAPI

Icones de la finestra a l’esquerra a Gnome3

Arreglar “problema” de Gnome3 amb dos monitors

LGDB, jocs per a Linux i 4 de destacats