iHub, client de GitHub per l’iPadDesprés d’un any sense fer cap post intentaré tornar a escriure amb certa freqüència al blog. Avui compartiré una aplicació per iPad i iPhone que he comprat recentment i que s’ho mereix.
Es tracta d’un client per a GitHub en el qual podem veure els projectes en els quals formem part, els aspectes socials d’aquesta xarxa, fitxers dels projectes, commits…


20120824-135707.jpg


En la versió que em vaig baixar aquest aspecte no funcionava correctament, em vaig posar amb contacte amb el desenvolupador via Twitter i em va contestar poc després comentant que acabava d’enviar a Apple una nova versió solucionant aquests problemes, per treure’m el barret. Ara estic a l’espera de veure com funciona la nova versió.


L’app val 0.79€ i està disponible a l’AppStore.


Algunes captures de pantalla de l’app per iPad:

20120824-175434.jpg

20120824-175518.jpg

Tags: , ,

  • http://twitter.com/openpitu Pitu Sabadí

    Amb l’actualització de l’app ja es veuen els fitxers, commits… Molt bona manera de seguir un repositori des de l’iPad!