Arreglar “problema” de Gnome3 amb dos monitorsCom ja sabeu, des de fa un dies, uso en el meu portàtil Gnome3, ja que arran de les declaracions de Linus em van venir més ganes de provar-l’ho. Realment està molt ben fet, tot i que has de canviar algunes costums que tens a Gnome2, en el meu cas posant molt d’èmfasi en els espais de treball i no en altres coses.

En aquest sentit, quan usem més d’una pantalla, com és el meu cas en determinades hores, Gnome3 ha incorporat un comportamen estrany en aquest sentit. La pantalla auxiliar, és única, i no fa respón als escriptoris, sempre hi han presents totes les que poses en aquella pantalla, independentment de l’espai de treball en el que et trobis.

Per sort, de la mà de Greg Cordts’ Blog trobem la solució a aquest mal comportament. No és necessària la instal·lació de cap extensió, sinó senzillament canviar la configuració a partir del gconf-editor. Si no el teniu:

  1. sudo apt-get install gconf-editor

Un cop fet això:

  1. Exteneu les carpetes desktop, gnome, shell, windows
  2. Desactiveu workspaces_only_on_primary

Un cop fet això recarregueu (ALT+F2 i a continuacio escriure r i prémer ENTER) gnome-shell i ja ho tindreu funcionant.

Tags: ,

Articles relacionats

Icones de la finestra a l’esquerra a Gnome3

LGDB, jocs per a Linux i 4 de destacats

Gnome3 a Ubuntu 11.04

La setmana a Twitter

Xuletari de l’SVN al terminal