Deck.js – Presentacions en HTML5Es tracta d’una llibreria JavaScript per a crear presentacions, de manera fàcil i senzilla en HTML5. Aquestes presantacions funcionen molt bé usant la pantalla completa del navegador i ens permeten l’interacció amb les fletxes del teclat.

Per a crear una presentació cal crear les diapositives. Cada una seria un div de la classe slide. Es poden definir diferents tipus de transició entre les diferents diapositives. A més, usant els plugins corresponents podem posar-hi elements de control, com serien fletxes per a canviar de diapositiva o un input per accedir directament a la que volguem.

En aquest enllaç podeu veure una presentació d’exemple on s’explica com usar de manera bàsica aquesta eina, dóna l’opció de descarregar-ne el codi i així mateix poder veure el resultat obtingut.

Es tracta d’una eina molt útil, ja que d’aquesta manera no es depèn de la màquina per a veure la presentació, ja que no s’usa ni MS Office ni OO, sinó que senzillament funciona en el nostra navegador web.

Tags: , ,

Articles relacionats

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

OOCSS, Object-Oriented CSS

CSS Reloader, extensió de Chrome

Mobilizer, eina per a desenvolupadors mòbils