Mobilizer, eina per a desenvolupadors mòbilsActualment hi ha una gran quantitat de projectes que necessiten una versió mòbil. En molts casos opten per a una pàgina web en format per a smartphone. Un dels grans problemes és poder anar comprovant amb diversos dispositius com es veu, ja que tots conten amb resolucions de pantalla diferents.

Mobilizer està fet amb Adobe Air i ens permet poder visualitzar amb un iPhone 4, BlackBerry Storm, Palm Pre i HTC Evo. Podem usar-ho amb pàgines que estiguin penjades a Internet i amb projectes locals. No és una visualització perfecte de tal i com es veu, però sí que ens serveix a nivell orientatiu.

De moment encara és la versió beta, podem baixar-nos gratuïtament el programa a la pàgina oficial. Es tracta d’una aplicació multiplataforma, ja que ho podem usar amb Linux, Apple i Windows.

Tags: , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Deck.js – Presentacions en HTML5

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

La setmana a Twitter

  • http://folsiruaw.bloggplatsen.se/gilla/?url=http://valerydoas.hatenablog.com Broken Toe

    Broken Toe…

    OOCSS, Object-Oriented CSS | open-pitu, el blog lliure en català…