YUI Compressor, comprimeix JS i CSSFa uns dies, a desarrolloweb.com vaig llegir una notícia que feia respecte a aquesta utilitat. És de Yahoo i permet comprimir els fitxers JavaScript i CSS. Actua esborrant comentaris, blancs i canvia el nom d’algunes variables. D’aquesta manera redueix el tamany del fitxer i així mateix el seu temps de càrrega. Hi ha disponible una versió online per tal de no haver de tenir que executa la llibreria en Java.

Acabo de fer la prova amb la darrera versió de jQuery i l’ha comprimit un 53%, no està gens malament. Els cops que l’he provat em dóna bons resultats, però tingues present que sempre t’has de guardar el fitxer original si l’has programat tu, perquè genera un codi impossible de llegir, tot en una mateixa línia.

Tags: , , , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Deck.js – Presentacions en HTML5

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

La setmana a Twitter

  • http://folsiruaw.bloggplatsen.se/gilla/?url=http://valerydoas.hatenablog.com Broken Toe

    Broken Toe…

    OOCSS, Object-Oriented CSS | open-pitu, el blog lliure en català…