Compara la velocitat de la teva web amb altresLa velocitat web és un factor molt important de cara a l’experiència d’usuari que té qualsevol visitant. Fins ara només era això, però de fa un temps cap aquí ha anat guanyant importància. Tant és així que Google ja va anunciar que seria un dels factors que tindria en compte de cara el posicionament web en el seu cercador.

Captura de pantalla de l'aplicació web.

Amb Wich loads faster? pots fer comparatives entre la teva web i qualsevol altre per veure qui carrega més ràpid. A més ens permet fer diverses repeticions de càrrega per aconseguir valors més reals dels temps de càrrega entre els diferents sites que provis. Bona aplicació per provar-te amb altres webs i veure amb quines pots competir a nivell de velocitat i quines tenen un hosting molt més ràpid que el teu.

Finalment, has de tenir en compte que a vegades són determinats elements de la teva pàgina que relantitzen la seva càrrega, per això podries utilitzar l’extensió de Chrome, Speed Tracer, per veure quins són els elements més pesats en la càrrega i millorar-ne així el temps global.

Tags: , , , , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Deck.js – Presentacions en HTML5

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

La setmana a Twitter

  • http://folsiruaw.bloggplatsen.se/gilla/?url=http://valerydoas.hatenablog.com Broken Toe

    Broken Toe…

    OOCSS, Object-Oriented CSS | open-pitu, el blog lliure en català…