Awesome Screenshot, una nova extensió per ChromeMica en mica Chrome va guanyant en nombre d’extensions, cosa que el fan cada cop més competitiu en el seu major rival, que és Firefox. Considero que la lluita està entre Firefox i Chrome i no hi faig entrar de moment Internet Explorer de Microsoft, perquè la gent que utilitza aquest últim navegador ho fa per la comoditat de no provar altres navegadors.

Chrome actualment és la millor solució i ara que amb “Inspecciona Element” té una eina molt semblant al Firebug de Firefox, realment molta gent pot deixar d’utilitzar aquest darrer, ja que els temps de càrrega i el renderitzat és molt millor al del navegador de Google. Tot i que encara està en una indiscutible tercera posició (dades del juny de 2010):

  1. Microsoft Internet Explorer: 60.32%
  2. Firefox: 23.81%
  3. Chrome: 7.24%
  4. Safari: 4.85%
  5. Opera: 2.27%

Anem al tema, molts de cops volem crear una captura de pantalla d’una web, amb tot el contingut de la pàgina i no només el visible. Amb aquesta extensió ho podem fer amb un sol click, de manera que és molt ràpid i efectiu. Podeu instal·lar de Google extensions de Chrome.

Captura de pantalla d'Awesome.

I finalment, animo a tota la gent que encara no ha provat aquest navegador web, que el provi i si li agrada que el faci el seu navegador per defecte. Principalment el recomano als usuaris amb ordinador portàtils de pantalla petita, ja que és molt més minimalista que els navegadors convencionals. La decisió però, és pròpia de cada un.

Tags: , , , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

La setmana a Twitter

OOCSS, Object-Oriented CSS