Color Scheme DesignerJa fa uns dies vaig trobar aquesta aplicació web de la mà de Genbeta. Fins fa poc no l’havia provat i realment dóna prou bons resultats. Aquesta aplicació ens serveix per a trobar una bona combinació de colors a partir d’un color base ja fixat. No és que sigui la millor aplicació però ens pot ser utils a tots aquells que no som dissenyadors i estem en el món del desenvolupament web.

Així doncs, es tracta de donar un color i ens en mostrarà una combinació de colors amb la qual jugar en el nostre site. La solució que ens mostra podem fer una vista prèvia en un site estàndard per veure com quedaria una web amb aquestes tonalitats. Un cop trobada la combinació desitjada podem exportar-la a HTML amb CSS, text pla, o paltes de Photoshop o GIMP. És molt fàcil d’utilitzar ja ho veureu.

Finalment en el lloc anuncien que properament treuran versions descargables per a Windows, Mac i iPhone. Per acabar s’ha de dir que l’aplicació té un punt a favor molt important, i és que no usa flash en cap moment.

Pots accedir a Color Scheme Designer.

Tags: , , , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

La setmana a Twitter

OOCSS, Object-Oriented CSS