PHP.JS, les funcions PHP en JSDe la mà de Desarrolloweb he trobat aquesta llibreria JS que ens pot anar bé quan estem programant en JS i necessitem algunes funcions pròpies de PHP. Es tracta d’un projecte de codi lliure que pretén donar a JS la potència del PHP. Com és normal no totes les funcions de PHP es poden passar a JS.

Podeu trobar la API de la llibreria a la web oficial del projecte. Personalment encara no l’he provat, però no tardaré en mirar-me detalladament l’ús d’aquestes funcions, la seva utilitat i, si és un projecte pràctic i útil, no dubtaré en fer algun altre post ensenyant el seu ús. Podeu baixar-vos les llibreries a la web oficial en diverses versions, segons la que més us convingui.

Per posar un exemple he estat mirant com han traduït la funció SETCOOKIE:

  1. setcookie(‘SO’, ‘Linux’);

Aviat ho provaré i ja comentaré més detalladament com funciona i si realment ens pot estalviar bastant feina que fins ara havíem de fer nosaltres.

Tags: , , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Deck.js – Presentacions en HTML5

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

La setmana a Twitter

  • http://folsiruaw.bloggplatsen.se/gilla/?url=http://valerydoas.hatenablog.com Broken Toe

    Broken Toe…

    OOCSS, Object-Oriented CSS | open-pitu, el blog lliure en català…