Aplicació web per comprovar la qualitat de les contrassenyesAvui en dia, tenim moltes contes a diversos portals d’Internet, i per tant no està de més, tenir una contrassenya suficientment segura per a no patir atacs inesperats. Molts llocsi altres aplicacions d’aquest estil et mostren quina és la qualitat de la teva contrassenya amb el típic semàfor de tres colors, representant dèbil, mitjana i robusta.

La gràcia d’aquesta aplicació és que mentre vas escrivint la contrassenya et mostra el temps que trigaria un ordinador en desxifrar-la. Pots fer diverses proves i treure’n les conclusions que trobis oportunes de cara a triar una o altra contrassenya.

A part de provar les meves contrassenyes n’he provat algunes i els resultats són els següents:

Per tant podem deduir que les contrassenyes comencen a ser altament segures a partir de les 10 xifres combinant lletres i nombres. A partir d’aquí feu les vostres proves i si ho trobeu necessari, canvieu la vostra contrassenya.

Enllaç a l’aplicació.

Tags: , , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Deck.js – Presentacions en HTML5

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

La setmana a Twitter

  • http://folsiruaw.bloggplatsen.se/gilla/?url=http://valerydoas.hatenablog.com Broken Toe

    Broken Toe…

    OOCSS, Object-Oriented CSS | open-pitu, el blog lliure en català…