Descobrir els temps de càrrega d’una web a tot el mónHi ha moltes webs que ens mesuren el temps de càrrega de la teva pàgina web. En aquest cas, Internet Supervision ens ofereix una visió més global dels temps de càrrega. En el meu cas, no és una aplicació amb molta funcionalitat, però sí que ho pot ser quan estem davant d’un cas de pàgina amb un destinatari final a nivell internacional.

Els resultats dels tests es mostren en format gràfic (tal i com es pot veure amb l’anterior imatge) i després mitjançant la taula següent  amb la informació referent al punt geogràfic, els KBytes descarregats, els segons d’espera i la connexió amb Kbps. Les imatges del post són de la prova feta amb open-pitu.

Tags: , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Deck.js – Presentacions en HTML5

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

La setmana a Twitter

  • http://folsiruaw.bloggplatsen.se/gilla/?url=http://valerydoas.hatenablog.com Broken Toe

    Broken Toe…

    OOCSS, Object-Oriented CSS | open-pitu, el blog lliure en català…