Elegant Gnome, un bon tema per a UbuntuPer tal d’instal·lar aquest tema hem de seguir els següents passos. Aquest tema necessita instal·lar nautilus-elementary per a funcionar correctament. A més, també podreu veure que instal·leu la font droid.

Instal·lant Nautilus Elementary

Obrim un terminal i executem:

  1. sudo add-apt-repository ppa:am-monkeyd/nautilus-elementary-ppa
  2. sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
  3. nautilus -q

La darrera comanda és per tal de reiniciar el nautilus.

Instal·lant Elegant Gnome

Per a instal·lar el tema en si, caldrà executar les següents comandes:

  1. $ sudo add-apt-repository ppa:elegant-gnome/ppa
  2. $ sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
  3. $ sudo apt-get install elegant-gnome

Un cop fet això obrim el menú de programaes –> accessoris –> Elegant Gnome. A la finestra que s’obrirà escollim la opció d’instal·lar. Personalment he triat els botons de les finestres a l’esquerra i finestres arrodonides, però s’instal·len les dues opcions i es pot canviar des del selector de temes habitual.

Un cop acabi la instal·lació, caldrà que reiniciem les X. Ho podem fer surtin de la sessió i tornant a entrar. Un cop fet ja tindrem el tema aplicat. Personalment d’aquest tema no m’agrada el “Costat de la Finestra” i hi aplico el tema que ve per defecte a l’Ubuntu 10.04 (sí, no estic actualitzat a la darrera versió en el portàtil).

Tags: ,

  • http://www.eyelash-growth.net/lilash/ does lilash work?

    It will be complicated for many to engage in creativity than the others but you can educate yourself the right way to be a very creative thinker. You might think you are not at all an innovative individual, but this is not correct. All of us have creative imagination within us somewhere; that is what makes us human.