CLI Companion, ajuda davant del terminalMolta gent el fet d’haver d’usar el terminal sempre el tira endarrere, o senzillament no es troba còmode davant de la pantalla negra. Aquesta aplicació poder no és de gran utilitat per als usuaris que estan acostumats a treballar-hi. Es tracta d’una interfície gràfica per a l’ús del terminal.

Pots cercar les comandes pel seu nom i així veure per a què serveixen i com funcionen. La gràcia és que el mateix programa t’ajuda a crear la línia que vols escriure. La llibreria que té el programa inicialment no és completa, de manera que es pot anar millorant amb el seu ús.

Per a la gent que actua lliurement amb el terminal no els serà una aplicació d’interès, poder només ho agafaran com a nota curiosa, però, com ja he dit, per la gent que s’està iniciant en el món Linux pot ajudar a no haver de fer tantes cerques a Google, o a estalviar temps davant de les grans explicacions que dóna la comanda man.

Podeu instal·lar l’aplicació:

  1. $ sudo add-apt-repository ppa:clicompanion-devs/clicompanion-nightlies
  2. $ sudo apt-get update
  3. $ sudo apt-get install clicompanion

Podeu executar-la des de MENU > Accessoris > CLI Companion.

A continuació algunes captures de pantalla més per acabar d’entendre el seu funcionament i conseqüentment utilitat.

Font de la notícia: WebUpd8

Tags: , ,

Articles relacionats

Icones de la finestra a l’esquerra a Gnome3

Arreglar “problema” de Gnome3 amb dos monitors

LGDB, jocs per a Linux i 4 de destacats

Gnome3 a Ubuntu 11.04

La setmana a Twitter

  • http://folsiruaw.bloggplatsen.se/gilla/?url=http://valerydoas.hatenablog.com Broken Toe

    Broken Toe…

    OOCSS, Object-Oriented CSS | open-pitu, el blog lliure en català…