La web de Gnome3Davant de les notícies que van sortint d’Unity, l’aposta per a la pròxima interfície d’Ubuntu, Gnome no ha volgut quedar endarrera i ha presentat la pàgina web de Gnome 3. Fins ara però, és només una pàgina promocional, on es mostren algunes captures de pantalla, es parla de les excel·lències de l’entorn d’escriptori i poca cosa més.

En les imatges que mostren a la pàgina s’ha de dir que fan bona pinta i el llistat de les característiques també. Pel què fa a la fase de desenvolupament es tracta de l’Alpha, de manera que de moment només s’instal·lin aquesta nova versió els que siguin mes valents, ja que es tracta d’una versió de desenvolupament on cal anar netejant els possibles bugs.

Pel què fa a la data de llançament l’han fixat a l’abril d’aquest any. Aquesta data no està posada a l’atzar, coincideix amb el llançament d’Ubuntu 11.04. És una bona tàctica si tenim en compte que en aquesta versió Ubuntu abandona Gnome per passar a Unity. D’aquesta manera poden conseguir que la major part de la gent que s’instal·li el nou Ubuntu provi els dos entorns d’escriptori, vaja, és el què jo faré.

Podeu accedir a la pàgina oficial de Gnome 3 i valorar vosaltres mateixos les impressions de la nova versió de l’entorn.

Tags: , ,

Articles relacionats

Icones de la finestra a l’esquerra a Gnome3

Arreglar “problema” de Gnome3 amb dos monitors

LGDB, jocs per a Linux i 4 de destacats

Gnome3 a Ubuntu 11.04

La setmana a Twitter

  • http://folsiruaw.bloggplatsen.se/gilla/?url=http://valerydoas.hatenablog.com Broken Toe

    Broken Toe…

    OOCSS, Object-Oriented CSS | open-pitu, el blog lliure en català…