La Konfraria crea un llistat de ràdios catalanesLa Konfraria ha creat un arxiu XML en el que ha fet un llistat de les principals ràdios catalanes a partir del llistat d’emissores de la Viquipèdia. Fa temps vaig usar aquest programa. Però quan vaig instal·lar Ubuntu 10.10 va ser d’aquells programes que van caure a l’oblit de la meva ment i vaig passar a usar el reproductor per defecte del sistema per a escoltar la ràdio.

Al rebre aquesta bona notícia, he recordat com era de pràctic aquest programa, i l’he tornat a instal·lar. Per fer-ho a l’Ubuntu 10.10 cal:

  1. $ sudo apt-get install radiotray

Un cop fet, podeu descarregar el fitxer de La Konfraria.  Descomprimiu el fitxer. I a la carpeta on teniu el .xml obriu un terminal. Moveu el fitxer .xml a la carpeta de l’usuari del programa i ja podeu executar el programa.

  1. $ mv bookmarks.xml ~/.local/share/radiotray/bookmarks.xml
  2. $ radiotray

Podeu llegir tota la informació a la pròpia pàgina de La Konfraria. Des d’aquí felicitar la iniciativa i animar als usuaris de Radiotray a usar-ho!

Tags:

Articles relacionats

RadioTray, escoltar la ràdio per Internet des de Linux