FireSSH i FireFTP, ampliant FirefoxEls de MuyLinux fa uns dies em van descubrir una extensió de Firefox molt interessant per alguns moments determinats. És tracta d’un complement que ens converteix una pestanya del Firefox en un client SSH. És molt senzill d’instal·lar, senzillament hem de visitar la pàgina de l’extensió i clickar al botó corresponent per dur-la a terme.

Logo FireSSH.

Per altra banda, una extensió complementària a aquesta és FireFTP. És del mateix autor que l’extensió exterior, i en aquest cas ens converteix el navegador en un client FTP. Per a instal·lar l’extensió cal seguir el mateix procediment que abans des de la pàgina oficial.

Un cop instal·lats els dos plugins cal reiniciar el navegador web. He provat les dues extensions amb el Firefoz 4.0, i és fantàstic amb la rapidesa en què s’inicia aquest nou navegador. De moment però el que tinc configurat per defecte és el de Chrome, qui guanyarà la batalla?

Tags: , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

La setmana a Twitter

OOCSS, Object-Oriented CSS