Different Post Per Page de WordPressPer defecte el gestor de continguts més popular per a blogs, només ens dóna opció per a configurar el nombre d’entrades per pàgina, sense poder diferenciar la pàgina d’inici, d’una cerca per etiqueta, d’una categoria… No és una bona opció limitar-ho mitjançant un if dins del bucle de si hi ha posts, ja que amb la pàginació estarem “eliminant” entrades.

Com en la majoria dels casos, hi ha un plugin que ens permet configurar aquests nombres. Es tracta, com es diu en el títol de l’entrada, Different Post Per Page. Per a instal·lar-l’ho cal anar a la secció d’extensions i buscar el nom del plugin. Un cop trobat, amb molt bona puntuació, l’instal·lem i l’activem, de manera que ja podrem configurar sense cap problema i des d’interfície gràfica.

Podeu trobar l’enllaç a la descàrrega a la font original.

Tags: , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

La setmana a Twitter

OOCSS, Object-Oriented CSS