Red Eclipse, un FPS per Ubuntu



Estem davant d’un shooter en primera persona per a Linux. De tots és conegut que els jocs no són el plat fort d’aquest sistema operatiu, però de tant en tant surten algunes perles que cal destacar.

Per als que el volgueu instal·lar i provar, heu de tenir present que la seva descàrrega és d’1GB i que per tant porta el seu temps. A mi m’ha trigat prop d’una hora.

Els usuaris d’Ubuntu 10.10 podeu usar aquestes comandes, gràcies a Giovanni que ha creat un PPA per aquesta versió de la distribució. Abans d’executar-ho cal instal·lar apt-fast, podeu seguir aquest how-to.

  1. $ sudo add-apt-repository ppa:itachi-sama-amaterasu/redeclipse-client
  2. $ sudo apt-fast update
  3. $ sudo apt-fast install redeclipse

A la font d’informació podeu trobar els enllaços als paquets .deb per als usuaris de distribucions basades en Debian, i per als més desafortunats les comandes per compilar-ho del repositori SVN. Aquí us deixo un vídeo per esperar la descàrrega:

  • http://www.gnulinux.cat oriolsbd

    Molt bon joc, i molt bona anotació.

    Per cert, hi ha una petita errada. En dos llocs has posat «apt-fast» en comptes de «apt-get». :-)

    Salut!

  • http://www.gnulinux.cat oriolsbd

    Ostres, acabo de veure que no era una errada!!! XP

    No coneixia l’apt-fast. El provaré segur.

    Salut!

  • http://twitter.com/openpitu Pitu Sabadí

    L’apt-fast funciona molt bé. Jo l’uso sobretot per a instal·lacions en què cal baixar molts megues. Realment accelera les descàrregues, que reduiex sensiblement el temps total, perquè el d’instal·lació es manté igual.

    Salut!!

  • http://www.gnulinux.cat/2011/03/divendres-de-jocs-red-eclipse/ Divendres de jocs: Red Eclipse | GNULinux.cat

    [...] Si sou Usuaris d’Ubuntu podeu fer un click a l’instal·lador de PlayDeb, o també ho podeu fer via PPA, com ens expliquen al bloc català Openpitu, [...]