Les extensions indispensables de ChromeDes de ja fa un temps que el navegador de Google va guanyant adeptes, assolint uns nivells de creixement molt bons en els darrers mesos. Ara ja fa bastant que l’utilitzo com a navegador per defecte i n’estic content: més ràpid, no dóna problemes de visualització, bona renderització, bon tractament de les imatges, minimalista…

Chrome extensions

Un dels defectes que pot tenir però, és que no inclou algunes funcionalitats o opcions que es troben a faltar, però que les pots trobar com a extensions. A continuació descriuré les cinc extensions que més m’agraden per a aquest navegador.

Facebook Photo Zoom

Es tracta d’una extensió que ens serveix per al Facebook i la qual és molt útil, ja que ens permet veure les fotografies en tamany real sense haver de clickar al cim d’ella i obrir la pàgina d’aquella imatge.

Feedly

Ja n’havia parlat en el blog antic, es tracta d’un lector de RSS que va amb la teva compte de Google Reader. Genera el contingut en format magazine, fent més atractiva la lectura i la navegació entre les diferents notícies.

Extensió de subscripció a RSS

Una característica de Chrome una mica molesta és que no inclou per defecte un lector de RSS, i si no tenim instal·lada aquesta extensió ens mostra un conjunt de caràcters sense salts de línia i que no serveix per res. Gràcies aquesta extensió podrem subscriure’ns directament a aquell canal.

Downloads

Segur que tots els usuaris d’aquest navegador ens  molestem cada cop que volem obrir la pestanya de descàrregues, doncs amb aquesta extensió tindràs un accés directe per tal de poder anar-hi ràpida i còmodament.

Find PHP Function

Una eina ràpida per als qui treballem amb PHP. Enlloc de fer la cerca “php <<nom_de_la_funcio>>” a Google pots buscar directament en aquest cercador amb autocompletat i que t’enllaça directament a l’API de PHP.

Les meves extensionsCom pots comprovar, a part de les cinc esmentades en tinc d’altres d’instal·lades, i que seran motius d’altres posts en els següents dies. Quan completes aquest navegador amb les extensions que necessites encara el valores més.

Tags: , , , , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

La setmana a Twitter

OOCSS, Object-Oriented CSS