Torrific, client web BitTorrentEls arxius .torrent són una bona alternativa alhora de baixar molts de programes de software lliure, tot i que s’ha popularitzat molt el seu ús per altre tipus de descàrregues. Fins al moment, només coneixia la possibilitat de fer aquestes descàrregues mitjançant un client que ens permetés baixar el programa complet.

De la mà de PixelcoBlog avui coneixo Torrific, que ens permet fer aquest tipus de descàrregues des del mateix navegador web. Aquesta funcionalitat que podem donar als navegadors pot ser molt útils en determinats moments que necessitem baixar un .torrent i no tinguem ni podem instal·lar cap client.

Per usar aquest servei us haureu de registrar gratuïtament i podreu usar-lo introduint la direcció del fitxer. Podeu accedir a aquesta aplicació mitjançant la seva web.

Tags: , , , , , ,

Articles relacionats

Esborrar nodes del DOM en PHP

Deck.js – Presentacions en HTML5

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

La setmana a Twitter

  • http://folsiruaw.bloggplatsen.se/gilla/?url=http://valerydoas.hatenablog.com Broken Toe

    Broken Toe…

    OOCSS, Object-Oriented CSS | open-pitu, el blog lliure en català…