JailbreakMe 3.0 i tres tweaks de CydiaFa uns dies va sortir l’aplicació web del nou exploit per tal de fer el jailbreak als nostres dispositius. És untethered i userland, és a dir, no necessita cable per a reiniciar el dispositiu i es fa des del mateix iPhone. JailbreakMe 3.0, que permet  fer el jailbreak als dispositius amb IOS 4.3.3, és a dir el darrer fins que surti la 4.3.4 corregint aquesta vulnerabilitat i impedint el jailbreak, fins que arribi la versió de IOS 5. El jailbreak, serveix per a poder instal·lar aplicacions de tercers als nostres dispositius, nostres no d’Apple.

Una recomanació, pels que encara no teniu fet el jailbreak, si no us funciona i no aconseguiu instal·lar Cydia, hauríeu d’esborrar la memòria cau i les cookies. Per fer-ho aneu a Configuració, Safari i premeu a Esborrar memòria cau i a Esborrar galetes. Un cop fet això, ja ho podeu tornar a provar i us funcionarà. Podeu seguir els passos per a fer el Jailbreak.

Portava un temps que no actualitzava l’iPhone, m’havia quedat a la primera versió de IOS 4 i que tampoc feia massa cas a Cydia. Ja tenia l’iPhone molt maquejat i al meu gust, i com passa sempre en aquests casos, m’havia quedat molt endarrerit. En aquest sentit, no havia actualitzat Cydia (que funciona bastant millor que abans, tant en el moment d’instal·lar com quan estàs navegant per ella). Així mateix, no havia parat atenció a alguns tweaks a destacar a continuació.

FolderEnhancer

Es pot observar els dos escriptoris de la carpeta.

Canvia l’aparença de les carpetes i els dóna més funcionalitats, entre les que les destaquen que podem posar carpetes dins de carpetes i fer-hi escriptoris a cada una d’elles.

MobileNotifier

MobileNotifier, usant una aplicació.

Millora del (nefast) sistema de notificacions a l’estil de com hauria de ser en el futur IOS5. Realment està molt ben fet, no és tan invasiva com el sistema actual. A més dóna accés ràpid a les aplicacions que han fet saltar-la.

Direct Closer Pro

En funcionament.

Aquesta ja la coneixia, però no és massa popular entre els iPhones que vaig veient. Es tracta de quan obres el multitasca puguis tancar totes les aplicacions que vulguis directament.

Properament aniré penjant altres tweaks útils i que funcionin correctament. Pel què vaig veient de nou, sí que és molt necessari tenir fet el jailbreak a la nostra màquina. Poder usar tots els recursos i no limitar-nos a les idees d’Steve Jobs que és més doctrinari que bo.

Tags: , ,

Articles relacionats

FCB Watch, on mirem el Barça?

Less Framework 2

Sincronitzar música a l’iPhone des d’Ubuntu 10.04