FCB Watch, on mirem el Barça?Es tracta d’una aplicació oficial del Futbol Club Barcelona (més que un club, i el millor club del món, per si algú no ho vol recordar) que ens ajuda a saber quan i on podem veure els partits del nostre equip. Actualment només hi ha la versió per iPhone, però a la web oficial està anunciat que properament hi haurà versió per iPhone.

Aquesta aplicació fa ús de la localització del mòbil i en funció d’on estem ens dóna les diverses opcions d’on veure el partit. Així mateix està muntat una mica com una xarxa social, en la que pots confirmar l’assistència o fer Check in quan ja hi siguis. Així mateix també pots demanar que un bar faci la retransmissió del partit.

Així mateix també podem veure el calendari dels propers partits del Barça i en funció d’on estem et marca quins bars és possible que el facin i així mateix et diu quins estan confirmats o no quedar cardats al darrer moment.

Bàsicament la utilitat principal que li veig crec que serà per quan et trobes fora del teu hàbitat normal, i et queda poc temps perquè comenci el partit, d’aquesta manera podrem saber ràpidament a on el podem veure i tindrem diverses opcions.

Tags: ,

Articles relacionats

JailbreakMe 3.0 i tres tweaks de Cydia

Instal·lar LibreOffice en català

Nero Linux 4, a Ubuntu, o millor Brasero?

Accelera els apt-get amb apt-fast

Ubuntu es passa a LibreOffice