3 aplicacions web a destacarEn aquest post comentarem tres aplicacions webs que estan molt ben fetes i són útils. Estem en uns moments en què les aplicacions webs estan evolucionant de manera molt ràpida i cada cop són més sofisticades. En aquest cas en tocarem una de meteorologia, una altra de notes i una altra per a fer presentacions. Prometo fer més entrades comentant altres aplicacions webs destacades com CodeAnyWhere, EyeOS, Jolicloud… Si serà per aplicacions!

Full Screen Weather

Es tracta d’una aplicació meteorològica gratuïta basada en Google Maps. Detecta la ubicació actual del client i mostra la informació referent als pròxims dies. La localització es fa mitjançant IP de manera que no sempre és exacta. En el cas que no hi hagi dades del poble o ciutat en el que ens trobem podem triar les de les localitats més properes.

URL: Full Screen Weather

SimpleNote

Es tracta d’una aplicació molt senzilla però útil alhora. Es tracta de la típica per a escriure’ns notes per recordar (llista de tasques a fer, llista de la compra…) i són accessibles des de tot arreu. La gràcia és que també hi ha l’aplicació per a iPhone, de manera que ens podem fer la llista des de l’ordinador, i accedir-hi des del mòbil des de qualsevol lloc.

URL: SimpleNote

SlideRocket

Es tracta d’un editor de presentacions al més pur estil Power Point. No és el què he provat aquesta aplicació però fa pinta a poder fer la presentació de manera bastant ràpida i amb uns resultats bastant vistosos.

URL: SlideRocket

Espero que us siguin útils i que mica en mica aquests tipus d’aplicacions es vagin integrant a les nostres vides, ja que realment és molt còmode poder usar aquestes aplicacions des de qualsevol lloc, sense instal·lació… Entres a una web i ja tens el què necessites. I l’evolució que tindran en els següents anys!

Tags: , ,

Articles relacionats

Deck.js – Presentacions en HTML5

Mozilla presenta WebAPI

OOCSS (2a part), profunditzant en els widgets

OOCSS, Object-Oriented CSS

CSS Reloader, extensió de Chrome