La setmana a Twitter



Resum del què s’ha anat publicant al Twitter d’@open-pitu durant la setmana. Perdoneu pel dia de retard en la publicació, ahir diumenge em va ser impossible de fer. Aquí us deixo en el nou format de la llista, més fàcil de llegir (a priori):

Apple i Google Enemics?

¿Son Apple y Google enemigos? Parece que solo en el terreno de los móviles. Tienen más en común de lo que parece.http://cort.as/15aS

Article en el que compara les dues empreses i les diferencia. D’aquesta manera podem veure que, fora en els cas dels dispositius mòbils i en els tablets, les dues empreses estan encarades a mercats molt diferenciats.

Annonplus

Anonplus: La xarxa social d’Anonymous http://feedly.com/k/p0uOae

Després que la conta d’Anonymous hagi estat bloquejada a Google+, el col·lectiu Anonymous ha obert una nova xarxa social, on la característica principal és que no hi ha censura.

Ubuntu One

#UbuntuOne augmenta l’espai disponible de 2 a 5 GB i arriba al milió d’usuaris http://feedly.com/k/poClsk

El servei al núvol d’Ubuntu ha arribat al milió d’usuaris i ha augmentat la quota disponible per a cada un de forma gratuẗa a 5GB. Com es ve dient els darrers dies, gran part de les opcions d’èxit de Linux ve de saber aprofitar la integració de serveis entre ordinadors i dispositius.

Quake Live

Quake Live: Versió online gratuïta del clàssic en primera personahttp://feedly.com/k/nbzt0S

Sense comentaris, tothom sap de què estem parlant, què fas aquí parat? Ja trigues en anar-ho a provar!

Possible venta de Bing

La feina mal feta no té fronteres ni rivals – Les pèrdues de Bing i la seva possible venta per part de micro$ofthttp://feedly.com/k/owJVET

Ja fa temps que va sortir el buscador de Microsoft, Bing. Aquest, tot i que va millorant, està fent perdre una gran quantitat de diners a la seva companyia degut a les grans inversions de publicitat. No crec que perquè abans de veure el temps m’anunciïn Bing, quan obri el Chrome canviï el motor per defecte.

La mort de Windows XP

Menys de mil dies de vida per Windows XP, un SO de més de 10 anys. un 45% de la gent el segueix usant…http://feedly.com/k/qShP1T

Quan un veu una notícia d’aquest estil pensa, tan dolentes són les version Vista i 7 de Windows? A mi em faria vergonya treure dues versions noves d’un programa i que la gent seguís usant la versió de fa 10 anys…

.app per les aplicacions?

Proponen .app como dominio para las aplicacioneshttp://bit.ly/ojUSVQ

Una altra mostra de la pujança que tenen les aplicacions web. Les aplicacions web, en molts casos, ja són una bona alternativa a les aplicacions d’escriptori, el què fa uns dies semblava el futur, ja ha arribat al present.

Teoria del 10%

Investigació que xifra en el 10% el mínim per la popularització d’una idea http://feedly.com/k/qi3vkN

Article en el que s’explica com una idea que és acceptada per un 10% de la població és pot convertir de manera ràpida en una idea majoritària. El poder de les masses?

El SO de Mozilla

Mozilla treurà el seu propi sistema operatiu basat en web, a l’estil de Google Chrome http://feedly.com/k/n1w4k3

Mozilla no es vol quedar endarrere en la cursa del núvol i aposta fort, desenvolupant un nou sistema operatiu, basat en la web però a l’estil de Google Chrome OS i no d’EyeOS.

Tags:

Articles relacionats

La setmana a Twitter

La setmana a Twitter