Google Earth estrena noves capes de meteorologiaAvui llegeixo a Genbeta que Google Earth ha incorporat capes de meteorologia en la seva aplicació. Amb aquesta nova capa sobre el motor que tots coneixem, podem veure els fenomens meteorològics que passen en el món en tres dimensions o l’evolució del radar.

De moment conten amb tres capes amb les que es poden interactuar: núvols, on es pot veure una representació a escala dels núvols que cobreixen una zona concreta de la Terra, radar, que s’hi poden veure les precipitacions marcades amb un relleu de colors segons la intensitat de pluja; i finalment una capa en la que hi ha la previsió meteorològica.

De moment algunes capes només estan disponibles pels Estats Units, però, segons fonts oficials, properament estaran disponibles per tot el planeta.

Tags: , ,

Articles relacionats

FCB Watch, on mirem el Barça?

Instal·lar LibreOffice en català

Nero Linux 4, a Ubuntu, o millor Brasero?

Accelera els apt-get amb apt-fast

Ubuntu es passa a LibreOffice