Descobrint algunes funcions de ChromeCom molts ja sabeu el navegador web de Google és el que més m’agrada i uso freqüentment. En els darrers mesos ja s’ha convertit en el meu preferit per al desenvolupament també.

Fa pocs dies DesarrolloWeb donava a conèixer algunes funcionalitats de Chrome, de les quals seleccionaré les que no coneixia i trobo més interessants:

Drag and Drop de les baixades: La gestió que es fa de les baixades per a molts usuaris és de les menys aconseguides del navegador. Chrome permet arrossegar els fitxers baixats a l’escriptori o qualsevol altra carpeta.

Administrador de tasques: Com ja és conegut, cada pestanya que tenim oberta és una tasca diferent de cara al sistema operatiu. Mitjançant SHIFT+ESC podem accedir a l’administrador de tasques propi del navegador per tancar fàcilment les pestanyes que hagin pogut quedar penjades.

Memòria usada: Si escrivim About:memory a la barra de l’url veurem l’ús actual de memòria del navegador web.

Copiar i enganxar només text: Molts cops quan copiem i enganxem ens copia també els estils i part de l’html que forma el contingut. Si fem la còpia amb CTRL+SHIFT+V només ho farem del text seleccionat.

A l’escrit original podeu trobar algunes funcions més però que no he trobat tant interessants. Tot i així no està de més fer-hi un cop d’ull perquè sempre en pots descobrir alguna d’interessant.

Tags:

Articles relacionats

CSS Reloader, extensió de Chrome

Google Chrome i les aplicacions web

Mega Button, extensió per Google Chrome

Tabs Visual Manager, extensió de Chrome

Google Chrome Frame, millorem IE