Tabs Visual Manager, extensió de ChromeMolts de cops, a mesura que portem hores treballant amb el navegador web, podem acabar tenint moltes pestanyes obertes. A vegades, pot ser difícil encertar quina és la pestanya que busques, ja que els noms comencen a quedar tallats i costa identificar-les.

A Firefox, per solucionar el problema es solia usar Panorama, però pel navegador de Google no coneixia cap alternativa. Aquesta extensió el què fa és crear un pop-up quan clickes en el seu logo que et mostra les miniatures de totes les pestanyes que tenim obertes. Un exemple seria:

L’opció que ve per defecte, en Linux no m’ha funcionat, tot i que tampoc és la solució que m’agrada, ja que obre una pestanya nova per mostrar les miniatures. Cal canviar-ho  a la configuració de l’extensió.

Enllaç a l’extensió.

Tags: ,

Articles relacionats

CSS Reloader, extensió de Chrome

Different Post Per Page de WordPress

Google Chrome i les aplicacions web

Silencesoft RSS Reader, RSS extern a WordPress

Mega Button, extensió per Google Chrome